Ida skriver: 2 månader sen.

Tänk att det var 2 månader sen, 2 månader sen den bästa dagen i mitt liv (& säkert många andras TH-fans liv) nämligen Tokio Hotel-konserten. Det känns som om det var igår men på ett annat sätt känns det som om det var jättelänge sen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, tror bara att det är THF som förstår vad jag menar. Nu börjar mitt "sår" elr vad man ska kalla det ? från konserten att läka. Det gör inte lika ont längre att kolla på bilder & videos. Vet inte om jag ska ta det posevtivt elr negativt, på ett sätt äre väl bra, men på ett annat sätt så känns det som om TH är längre ifrån mej. Jag gillar dom lika mkt fortfarande, mer för varje dag faktiskt. Men jag har inte kvar den här ångesten på nåt sätt.
Äre nån som känner igen sig/håller med mej?

Jag vill fortfarande tillbaks till den 4/3-2010 & stanna där förevigt.♥


Bilden är tagen av mej (ida) & får INTE kopieras!


Kommentarer
Postat av: sofie ♥

Sv; Varit på dagis, dudå? :D

2010-05-04 @ 22:20:19
URL: http://sofiekauliitz.blogg.se/
Postat av: Latte Liten

så bra alltså ;)

2010-05-05 @ 09:10:29
URL: http://latteliten.blogg.se/
Postat av: linn

Sv; Idag så har jag varit i skolan och haft lite tråkigt sådär ;) Nä men annars har jag varit med min mormor själv?? juste var ni på tokiohotel i globen?? KRAM

2010-05-05 @ 17:23:47
URL: http://linnzzan.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag känner igen mig. Bra blogg förresten :)

2010-05-07 @ 15:34:24
URL: http://elinnystrom.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Känner igen mig så jävla väl i det, har typ skrivit exakt likadant som du (för att få ut vad jag känner) men jag publicerar aldrig mina texter.. Tyvär är inte mina sår läkta riktigt än och tror inte dem kommer att bli det fören nästa konsert haha men det går framåt varje dag och det är ju positivt (y). fin blogg förresten, kram (:

2010-05-12 @ 20:54:19
URL: http://jasses.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback